,
Olivový olej jako základ vaření
Přidáno: 3. 5. 2016 22:00:00 Počet shlédnutí: 2754
                                    
                                                                                                                                                        
                        
            
 V předchozím článku o Velikonocích jsme se konečně dostali k jaru, v obchodech a na trzích bude postupně dostupná celá škála jarních surovin, ale než je všechny začneme nakupovat a zpracovávat, mohli bychom se zamyslet, jak vylepšit letošní sezónu v kuchyni a posunout ji chuťově na vyšší úroveň, aby nás jídlo bavilo ještě víc.  A nejen bavilo, ale bylo i zdravé, chutné, plné vitamínů a tělu prospěšných látek.
                    
                 
                V předchozím článku o Velikonocích jsme se konečně dostali k jaru, v obchodech a na trzích bude postupně dostupná celá škála jarních surovin, ale než je všechny začneme nakupovat a zpracovávat, mohli bychom se zamyslet, jak vylepšit letošní sezónu v kuchyni a posunout ji chuťově na vyšší úroveň, aby nás jídlo bavilo ještě víc.  A nejen bavilo, ale bylo i zdravé, chutné, plné vitamínů a tělu prospěšných látek.
            
 
     
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            
 
         
         
         
         
         
         
        
Nový komentář