Ken Hom

Díky pomoci kuchyňského nádobí Ken Hom, příprava propracované asijské kuchyně se stává pouhou hračkou i pro amatérské kuchaře. Ken Hom je mistrem čínské kuchyně.

Značky Ken Hom představuje kompletní řadu prémie nádobí pro asijské kuchyně, vyrobené pouze z těch nejkvalitnějších materiálů.

Ken Hom OBE (traditional Chinese: 譚榮輝; simplified Chinese: 谭荣辉; pinyin: Tán Rónghuī, born May 3, 1949) 

ŽIVOTOPIS

Začátek jeho kariéry

Jeho první kniha na téma čínské kuchařské techniky byla zveřejněna v roce 1981, měla velký ohlas. Poté New York Times publikoval jeho profil, což bylo pro Ken Hom velmi výzmanné. Tyto dva body byly důležité v jeho kariéře. Na to navázal Ken Hom první televizní seriál v roce 1983, Ken Hom čínská kuchyně "Ken Hom´s Chinese Cookery" , což byl i jeho název první knihy. Někteří stále tuto knihu považují za "bibli" v asijské kuchyni. Pořad představil i zbavil mýtů v čínské kuchyni ve Velké Británii před 30 lety, stal se tak okažitě hitem a pořad byl vysílán po celém světě. Kniha, která doprovázela pořad se stala "biblí" pro každého, kdo se chtěl naučit vařit dobře čínskou kuchyni. Prodalo se tak více než 1,5 miliónů kopií po celém světě. Od tohoto prvního úspěchu napsal Ken Hom 36 knih a mnoho jich bylo přeloženo do více než 16 jazyků. Později ho mohli diváci sledovat postupně v dalších pěti televizních seriálech o vaření - Horká kuchyně, Ken Hom Wok, Ken Hom je spolehlivé čínské vaření, cestujte s Hot Wok. Tento pořas přilákal milióny diváků.

Ken Hom bydlí ve Francii a v Thajsku, ale cestuje neúnavně po celém světě, i nadále se pravidelně objevuje jako slavný šéfkuchař. Píše nové knihy a stále se angažuje v restauracích po celém světě. Velvyslanec kampaně pro Velkou Británii, představuje marketingovou kampaň to nejlepší z Británie, co může nabídnout. V poslední době podporuje i kampaň Milan Expo. Tato kampaň vznikla v roce 2012 a vzhledem jeho podporovatelům navrátila £ 1.2b investic a do března letošního roku. Ve Velké Británii se očekává, že přivítají 42m mezinárodních návštěvníků a to v roce 2020.

Jeho nově otevřená restaurace MEE otevřela 92 sedadel a nachází se v Copacabana Palace v Riu de Janeiru v Brazílii. Jedná se o první luxusní pan-asia restauraci v této oblasti, které byla navíc udělena Michelinská hvězda v roce 2015, a to ani né po 12 měsících od otevření. Jeho nejnovější kniha - Lanýže, byla uvedena v listopadu 2014, jedná se o aktualizovanou verzi knihy "Lanýži" vydaná ve francouzštině v roce 2000 ve spolupráci s Pierre Jean Pebereyre, členem legendární lanýžové francouzské rodiny Pebeyre. Kniha vyhrála cenu Grourmand 2014 pro kategorii "Nejlepší kniha o houbách" v USA.

Více o Ken Hom - jeho poslední BBC televizních seriálech: Za poznáním Čína: kulinářské dobrodružství, a doprovodné knihy se rychle stali kulinářskými hity v létě 2012, a obě se stali výherci v roce 2013. Série přilákala mnoho diváků. Procestovali 15.000 kilometrů a natáčení probíhalo více než pět týdnů v Číně, Ken řekl "Během natáčení jsem se naučil a objevil mnoho nových chutí a příchutí, které inspirovali nadále moje jídla a recepty. Součástí radosti z natáčení jsem našel nejen skvělé restaurace, ale podíval sem se i do skutečných domovů, spojil sem tak vaření s rodinou ".

 ken hom  

ken hom

ken hom

KEN HOM

 

 

 

doprava zdarma

Předvolby soukromí
Soubory cookie používáme k vylepšení vaší návštěvy tohoto webu, k analýze jeho výkonu a ke shromažďování údajů o jeho používání. Můžeme k tomu použít nástroje a služby třetích stran a shromážděná data mohou být přenášena partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookie“ vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti

Přihlášení